بهترین زمان برای کمپینگ - کدام فصل را بیشتر ترجیح می‌دهید؟

نکات کمپینگ

چه موقع از سال بهترین زمان برای رفتن به کمپینگ است؟ در مقاله قبل با نکات ضروری کمپینگ آشنا شدید در این مقاله می‌خواهیم به شما از مزایا و معایب کمپینگ در هر فصل به طور جداگانه بگوییم.

چه زمانی از سال بهترین زمان برای اردو زدن در دل طبیعت است؟ کدام فصل را بیشتر ترجیح می‌دهید؟ باید گفت که پاسخ این سوال متغیر است؛ چرا که انواع مختلف کمپینگ جذابیت‌های خاص خود را دارند و مناظر مناطق مختلف از فصلی به فصل دیگر متفاوت است، هر کس می‌تواند علاقمند به سفر به مناظر طبیعی در فصل مورد علاقه خود باشد.

اما در کل، هر فصل شباهت‌هایی را در مورد کمپینگ در آنجا نشان می‌دهد. در این متن خلاصه‌ای از مزایا و معایب ظاهری کمپینگ در هر فصل را برای شما آورده‌ایم تا براساس شرایط خود، به راحتی بتوانید بهترین زمان را انتخاب کنید.

عناوین مورد بررسی شامل موارد زیر هستند:

  • کمپینگ بهاری
  • کمپینگ تابستانی
  • کمپینگ در پاییز
  • کمپینگ در زمستان

علاوه بر معرفی زیبایی‌هایی که در  هر فصل می‌توانید از آن‌ها بهره‌مند شوید، مطالبی از قبیل دیدگاه افراد موافق و مخالف کمپینگ در فصول مختلف سال را نیز به همراه نکات ضروری در مورد اردو در هر چهار فصل ذکر می‌کنیم تا با در نظر گرفتن تمام جوانب کار تصمیم به سفر گرفته و راهی شوید.

کمپینگ بهاری

کمپینگ بهار

وقتی فصل بهار از راه می‌رسد، همه چیز دوباره زنده می‌شوند. برف و یخ ذوب می‌شوند، درختان جوانه می‌زنند، گل‌ها باز می‌شوند ... همه چیز جدید است، حتی هوا تازه می‌شود. مردم در این فصل برای خداحافظی از  زمستان و احساس آمدن بهار نمی‌توانند در خانه‌ها بمانند و به آغوش طبیعت می‌روند. بنابراین، کمپینگ بهاری در تپه‌ها، دره‌ها و کنار رودخانه‌ها و غیره در این فصل، بیشتر و بیشتر محبوب می‌شود. گفتن اینکه بهار بهترین زمان برای اردو زدن است دشوار است، اما این فصل، فصلی است که بیشتر مردم می‌خواهند بیرون بروند. در مرحله بعدی، دیدگاه‌های افراد موافق و مخالف کمپینگ بهاری را ذکر می‌کنیم.

دیدگاه افراد موافق کمپینگ بهاری

دیدگاه افراد مخالف کمپینگ بهاری

 

    شکوفه‌های بهاری چشم‌انداز زیبایی را به ارمغان می‌آورد.

    در این فصل هوا هنوز آنگونه که باید گرم نشده و دمای هوا پایین است.

    آب و هوا نسبتا گرم و مناسب می‌شود.

    سرما خوردن در این فصل آسان است.

    حشرات کمتری وجود دارد.

     

    شلوغی اردوگاه کمتر است.

     

     

     

    نکاتی در مورد کمپینگ بهاری:

    نکاتی در مورد کمپینگ بهار:

    نکاتی در مورد کمپینگ بهار:

    1. به هوا توجه کنید و چند لباس گرم به همراه داشته باشید. کمپینگ بهاری در محل اردو ممکن است با باران، سرما، مه، هوای همرفت قوی و رعد و برق همراه باشد، بنابراین شما باید پیش بینی آب‌و‌هوای محلی را از قبل یاد بگیرید. در این فصل دما ناپایدار است، بنابراین حتما لباس گرم همراه داشته باشید تا در صورت احساس سرما از سرماخوردگی شما جلوگیری کند.
    2. مراقب آنفولانزا باشید. در فصل بهار ابتلا به آنفولانزا آسان است، بنابراین هنگام بیرون رفتن به بهداشت فردی توجه کنید و در مکان‌های شلوغ که افراد زیادی در آنجا اردو زده‌اند توقف نکنید. مکانی را انتخاب کنید که دارای آب و هوای تازه و با کیفیت باشد، در این فصل کمپینگ کوهستانی یا تپه‌ای و یا رفتن به ساحل، جنگل و ... را انتخاب کنید.
    3. با آمادگی برای باریدن باران سفر کنید. می‌دانید از زمانی که به اوایل بهار نزدیک می‌شویم، باران اجتناب‌ناپذیر است. بر این اساس، همراه داشتن تجهیزات باران برای اردو زدن در بهار ضروری است، بهتر است یک چتر کوچک تاشو یا یک بارانی یکبار مصرف به همراه داشته باشید. هنگام عکسبرداری یا بازی در محل اردو در یک روز بارانی، مراقب لغزش و افتادن خود و همراهانتان باشید و ابتدا به ایمنی اهمیت دهید.
    4. به درستی از آتش استفاده کنید. هنگام بیرون رفتن برای کمپینگ در بهار، اگر می‌خواهید در آنجا کباب پیک‌نیک درست کنید، به باد توجه داشته باشید و در صورت ایجاد آتش پس از استفاده از آن نسبت به مهار آتش به طور کامل توجه داشته باشید و آن را به حال خود رها نکنید.
    5. به آلرژی گرده توجه کنید. افرادی که سابقه آلرژی دارند، باید توجه بیشتری به محل اردوگاه بهاره داشته باشند و سعی کنند از مکانی که در آنجا گل‌های زیادی وجود دارند، پرهیز کنند.
    6. از دوربین خود محافظت کنید. بهار زمان خوبی برای عکاسی در فضای باز است. قبل از رفتن به یک سفر کمپینگ گروهی، بهتر است عملکرد دوربین خود را بررسی کنید، باتری باید پر باشد و اجازه ندهید دوربین خیس شود.

     

    کمپینگ تابستانی

    کمپینگ تابستانی

     کمپینگ تابستانی

    بیشتر مردم فکر می‌کنند که تابستان بهترین زمان اردو زدن است. با توجه به آمار سالانه کمپینگ، تابستان در واقع محبوب‌ترین فصل کمپینگ است که ممکن است به دلایل مختلفی از جمله گرم و خشک بودن هوا باشد، بیشتر اردوگاه‌ها از جمله بسیاری از اماکن تفریحی و تابستانی در فصل تابستان بسیار زیبا هستند. حال دیدگاه‌های مثبت و منفی در تابستان را نیز هر چند که واضح هستند اما مورد بررسی قرار می‌دهیم.

     

    دیدگاه افراد مخالف کمپینگ تابستانی:دیدگاه افراد موافق کمپینگ تابستانی:

    هوا بیش از حد گرم است. 

    هوا گرم است.

    اغلب قریب به اتفاق اردوگاه‌ها شلوغ است.

    آب و هوا خشک و بدون بارندگی است.

    پشه و حیوانات وحشی به وفور یافت می‌شود.

    دید بهتری در شب‌های تابستانی وجود دارد.

    باران نمی‌بارد.

    امکان آفتاب گرفتن وجود دارد.

    می‌توان برنامه‌های سرگرم کننده متعددی را تدارک دیده و انجام داد.

     

    نکاتی در مورد کمپینگ تابستانی:

    نکاتی در مورد کمپینگ تابستانی

    نکاتی در مورد کمپینگ تابستانی:

    1. بدون اطلاع از وضعیت آب و هوا حرکت نکنید. مهم نیست که در چه فصلی اردو می‌زنید، لازم است قبل از سفر مطمئن شوید که در محلی که به آنجا می‌روید هوا چگونه خواهد بود.
    2. وسایل ضد پشه به همراه داشته باشید. در تابستان به خصوص شب‌ها پشه‌های زیادی در طبیعت وجود خواهد داشت، بنابراین حتما وسایل ضد پشه به همراه داشته باشید و به برخی از حیوانات وحشی مانند مارها توجه کنید.
    3. پیراهن آستین بلند و شلوار بلند به همراه داشته باشید. گرچه دما در تابستان نسبتاً زیاد است، اما در اصل هنگام شب در طبیعت هوا خنک می‌شود و برای جلوگیری از سرما باید پیراهن آستین بلند و شلوار بلند به همراه داشته باشید که برای جلوگیری از گزش پشه و گرم نگه داشتن بدن هنگام شب مفید است. در طول روز نیز پیراهن‌های آستین بلند و شلوارهای بلند می‌توانند شما را از خطر آفتاب سوختگی در امان نگه دارند (این موضوع برای افراد دارای پوست روشن ضرورت بیشتری دارد).
    4. با دقت بیشتری از آتش استفاده کنید. ایجاد آتش‌سوزی در هوای گرم بسیار آسان است.
    5. یک اردوگاه خوب انتخاب کنید. در مناطق مستعد تجمع آب مانند بستر رودخانه‌ها، دره‌ها و ... اردو نزنید.

     

    کمپینگ در پاییز

    کمپینگ در پاییز

    پاییز نیز یکی دیگر از گزینه‌های خوب برای مسافران است زیرا هوا خنک است، نه خیلی گرم و نه خیلی سرد، با چشم‌اندازهای زیبا در اینجا و آنجا و همه جا! علاوه بر این، فصل پاییز فصل خوبی برای ماهیگیری است.

     

    دیدگاه افراد موافق کمپینگ در پاییزدیدگاه افراد مخالف کمپینگ در پاییز

    هوا خنک است.

    در این فصل آب و هوا دائما در حال تغییر است.

    مناظر زیبای زیادی وجود دارد.

    سرما خوردن آسان است.

     

    پشه کمتر است.

     

    پاییز فصل خوبی برای ماهیگیری است.

     

     

     

    نکاتی در مورد کمپینگ در پاییز:

    نکاتی در مورد کمپینگ در پاییز

    نکاتی در مورد کمپینگ در پاییز:

    1. در این فصل نیز توجه به وضعیت آب و هوا و اطلاع از پیش‌بینی‌های هواشناسی در مورد آب و هوای منطقه ضروری است.
    2. تجهیزات گرم کننده همراه داشته باشید. اختلاف دما در مدت زمان‌های کوتاه در این فصل بیشتر می‌شود. حتماً لباس ضخیم، کیسه خواب گرم و تشک ضدرطوبت به همراه داشته باشید.
    3. توجه داشته باشید تا از سرماخوردگی اجتناب کنید. برای جلوگیری از نفوذ رطوبت در مکان خنک و مرطوب ننشینید.
    4. ایمنی، اگر قصد اردو زدن در کوهستان را دارید، به نکات ایمنی توجه کنید.

    کمپینگ در زمستان

     کمپینگ در زمستان

    دیدگاه افراد موافق کمپینگ در زمستان:

    دیدگاه افراد مخالف کمپینگ در زمستان:

    طبیعت در این فصل بدون پشه، بدون مگس، بدون مار و غیره است.

    هوا سرد است و بادهای بسیار خنکی در مناطق خارج از شهر می‌وزد.

    چشم‌اندازهای بسیار زیبا و متفاوتی وجود دارد.

    احتمال خطرناک بودن برف وجود دارد.

    طبیعت و امکانی که در تابستان‌ها شلوغ بودند ساکت‌تر هستند.

    روزها کوتاه است.

    سفر و کمپینگ ارزان‌تر و با هزینه کمتری به سر می‌شود.

     

     

    نکاتی در مورد کمپینگ در زمستان:

    نکاتی در مورد کمپینگ در زمستان:

    1. آب و هوا را به همان ترتیب که در مورد فصول دیگر نیز گفته شد بایستی مورد توجه قرار داد، شرایط آب و هوایی اردوگاهی را که می‌خواهید از آن بازدید کنید می‌توانید با اطلاع از اخبار و اطلاعیه‌های سازمان هواشناسی از قبل بدانید.
    2. یک مکان اردوگاهی خوب انتخاب کنید. مکان چادر را به درستی گزینش کنید. برای جلوگیری از خطر ریزش بهمن، مکانی پناه داده شده و ایمن را انتخاب کنید.
    3. سطح رطوبت بدن خود را حفظ کنید و مقدار زیادی کالری مصرف کنید. تغذیه و هیدراته کردن مناسب بدن می‌تواند به گرم ماندن شما کمک کند.
    4. از وسایل مخصوص کمپینگ زمستانی استفاده کنید. برای اردو زدن در منطقه‌ای با دمای پایین به یک چادر محکم، یک کیسه خواب گرم، دو تشک خواب و یک اجاق گاز سیار نیاز دارید.
    5. لباس گرم بپوشید. لایه پایه با وزن متوسط​​، شلوار پشمی، ژاکت کرکی، ژاکت ضد آب و شلوار استاندارد فراموش نشود. جوراب گرم، کلاه، دستکش و عینک آفتابی نیز ضروری است.
    6. پیشگیری از آسیب سرماخوردگی. سرمازدگی و هیپوترمی از مشکلات رایج در اردوهای زمستانی است. نکات لازم برای این که چگونه باید از آنها اجتناب کنید را بیاموزید.
    7. برف روبی. تعدادی ابزار بیل زدن برف نیز با خود به همراه داشته باشید.

    بله! این طور که معلوم است زمستان فصلی است که مستلزم داشتن نبوغ و آمادگی لازم برای سوار کردن انواع ماجراجویی‌ها است. اگر به اندازه کافی شجاع هستید و همه چیز را آماده کرده و ایمن سفر می‌کنید، علاوه بر کمپینگ در زمستان و لذت بردن از تماشای قله‌های برفی و قندیل‌های یخی، می‌توانید اسکی روی برف، تیوپ‌سواری ایمن و گروهی لذت‌بخش، ماهیگیری زمستانی و حتی دوچرخه‌سواری در طبیعت زیبای زمستان و غیره را نیز امتحان کنید و خاطراتی متفاوت و به یاد ماندنی خلق نمایید.

    برای آشنایی بیشتر با چالش‌های کمپینگ زمستانه حتما ویدیوی زیر را ببینید:

      
    ;
     

    خط پایان ...

    برخی از افراد همچنین سوالاتی از این دست را می‌پرسند که چه زمانی از سال بهترین زمان برای کمپینگ در منطقه شمال یا طبیعت جنوب کشور، مناطق اطراف شیراز، اصفهان، مشهد و غیره است! این چیزی بیش از آن است که در چند مقاله همچون مقاله امروز بتوان گفت اما در مجموع و در یک کلام، تا زمانی که آب و هوا برای شما مناسب باشد، مناظر هر یک از این مناطق بهترین مکان برای کمپینگ شما هستند. در واقع مناسب‌ترین زمان را علایق شما و جزئیات برنامه شما تعیین می‌کند، هرگاه حس کردید که آب و هوای این فصل از سال برای پیاده کردن برنامه‌ای که از پیش در مورد آن‌ها فکر کرده‌اید مناسب است این بهترین زمان برای کمپینگ شما می‌باشد.